Bagetky s PÂTIFU oceán a žampiony
Namažte si bagetku jemnou paštikou PÂTIFU oceán a obložte si ji vším, co máte rádi. Skvěle tak poslouží jako rychlá svačinka i jako pohoštění.
Ingredience
- 4 menší bagetky
- 2 ks PÂTIFU oceán
- mix listových salátů
- kousek červeného zelí
- klíčky červeného zelí
- ½ okurky
- 6 ks cherry rajčátek
- pár lístků bazalky
- 5 ks žampionů
- olej
- sůl, pepř, mletý kmín
- Čas přípravy
20 minut - Porce pro
pro 2 - Obtížnost
Velmi snadné
Postup
Nejdříve si připravíme žampiony. Očistíme je, nakrájíme na plátky a osmahneme na malém množství oleje. Nakonec je osolíme, opepříme a přidáme trošku kmínu.
Nakrájíme si veškerou zeleninu – červené zelí na tenké proužky, okurku a rajčátka na tenké plátky.
Bagetu si podélně nakrojíme, ale nedokrojíme, aby nám vše dobře drželo. Obě strany si namažeme PÂTIFU paštikou. Do bagety navrstvíme listy salátů, zelí, klíčky, plátky okurky, cherry rajčátka, dva lístky bazalky a opečené žampiony.
Diskuze