/var/www/clients/client4/web488/web/wp-content/themes/ptf/page.php

Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Vyzkoušejte rozpečenou bagetku s PÂTIFU. Je to skvělý a lehký recept na léto. Chutná příloha ke grilovanému sýru nebo grilované zelenině.

Ochutnejte PATIFU zdarma

Ingredience

  • 1ks PÂTIFU bazalka-česnek
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • stroužek česneku
  • čerstvý libeček
  • bagetky
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Porce pro
    pro 2
  • Obtížnost
    Velmi snadné

Postup

Na bagetkách shora uděláme zářezy nožem, aby stále držely pohromadě. V misce rozmícháme Patifu s olivovým olejem a nadrobno nasekaným česnekem a libečkem. Hmota se nemusí spojit, stačí, když se vytvoří směs. Tuto směs namažeme do zářezů bagetek (děláme-li větší množství můžeme to plnit plastovým pytlíkem s ustřiženým růžkem). Dáme zapéct do trouby na 200°C, cca 5 min pod vrchní gril. Podáváme teplé, křupavé.

Diskuze

Koupíte v každé DM drogerii, Globusu, Tescu a v prodejnách se zdravou výživou po celé ČR.


Ochutnejte zdarma