/data1/weby/clients/client1/web141/web/wp-content/themes/ptf/page.php

EN Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

EN Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Vyzkoušejte rozpečenou bagetku s PÂTIFU. Je to skvělý a lehký recept na léto. Chutná příloha ke grilovanému sýru nebo grilované zelenině.

Taste PATIFU for free

Ingredients

  • 1ks PÂTIFU bazalka-česnek
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • stroužek česneku
  • čerstvý libeček
  • bagetky
  • Preparation time
    15 minut
  • Serving for
    pro 2
  • Difficulty
    Velmi snadné

Procedure

Na bagetkách shora uděláme zářezy nožem, aby stále držely pohromadě. V misce rozmícháme Patifu s olivovým olejem a nadrobno nasekaným česnekem a libečkem. Hmota se nemusí spojit, stačí, když se vytvoří směs. Tuto směs namažeme do zářezů bagetek (děláme-li větší množství můžeme to plnit plastovým pytlíkem s ustřiženým růžkem). Dáme zapéct do trouby na 200°C, cca 5 min pod vrchní gril. Podáváme teplé, křupavé.

Discussion

Koupíte v každé DM drogerii, Globusu, Tescu a v prodejnách se zdravou výživou po celé ČR.


Taste for free