/home/html/patifu.cz/public_html/wp-content/themes/ptf/page.php

Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Vyzkoušejte rozpečenou bagetku s PÂTIFU bazalka-česnek. Je to skvělý a lehký recept na léto. Hodí se jako příloha ke grilovanému sýru i zelenině.

Ingredience

  • 1 ks PÂTIFU bazalka-česnek
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • stroužek česneku
  • čerstvý libeček
  • bagetky
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Porce pro
    pro 2
  • Obtížnost
    Velmi snadné

Postup

Na bagetkách shora uděláme zářezy nožem, aby stále držely pohromadě. V misce rozmícháme PÂTIFU s olivovým olejem a nadrobno nasekaným česnekem a libečkem. Hmota se nemusí spojit. Stačí, když se vytvoří směs. Tuto směs namažeme do zářezů bagetek (děláme-li větší množství, tak můžeme k naplnění využít plastový pytlík s ustřiženým růžkem). Dáme zapéct do trouby na 200 °C po dobu cca 5 minut pod vrchní gril. Podáváme teplé a křupavé.

Diskuze

Koupíte v každé DM drogerii, Globusu, Tescu a v prodejnách se zdravou výživou po celé ČR.