Rychlá polévka z PÂTIFU hokkaido

Recept na skvělou polévku. Dýňová polévka opravdu jinak. Příprava této polévky z PÂTIFU hokkaido je rychlá a snadná.
Ochutnejte PATIFU zdarmaIngredience
- 2ks PÂTIFU hokkaido
- 1ks cibule
- olej
- 200ml vody
- muškátový oříšek, sůl, pepř
- rostlinná smetana (sójová, ovesná, apod.)
- snítka čerstvé bylinky na ozdobu (libeček nebo petrželka apod.)
- Čas přípravy
15 minut - Porce pro
pro 2 - Obtížnost
Velmi snadné
Postup
Velmi jemně nakrájenou cibulku okořeníme, osolíme a osmahneme dozlatova. Přidáme PÂTIFU a vodu, pečlivě rozmícháme a vše na pánvi zahřejeme. Dochutíme muškátovým oříškem, případně ještě osolíme a opepříme. Nalijeme do misky, ozdobíme smetanou, nasekanou bylinkou a podáváme.
Diskuze