Rozpečená bageta s PÂTIFU bazalka-česnek

Vyzkoušejte rozpečenou bagetku s PÂTIFU. Je to skvělý a lehký recept na léto. Chutná příloha ke grilovanému sýru nebo grilované zelenině.
Ochutnejte PATIFU zdarmaIngredience
- 1ks PÂTIFU bazalka-česnek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- stroužek česneku
- čerstvý libeček
- bagetky
- Čas přípravy
15 minut - Porce pro
pro 2 - Obtížnost
Velmi snadné
Postup
Na bagetkách shora uděláme zářezy nožem, aby stále držely pohromadě. V misce rozmícháme Patifu s olivovým olejem a nadrobno nasekaným česnekem a libečkem. Hmota se nemusí spojit, stačí, když se vytvoří směs. Tuto směs namažeme do zářezů bagetek (děláme-li větší množství můžeme to plnit plastovým pytlíkem s ustřiženým růžkem). Dáme zapéct do trouby na 200°C, cca 5 min pod vrchní gril. Podáváme teplé, křupavé.
Diskuze