Rychlá polévka z PÂTIFU hokkaido
Uvařte si skvělou dýňovou polévku tak trochu jinak. Recept s PÂTIFU hokkaido je rychlý a snadný.
Ingredience
- 2 ks PÂTIFU hokkaido
- 1 ks cibule
- olej
- 200 ml vody
- muškátový oříšek, sůl, pepř
- rostlinná smetana (sójová, ovesná, apod.)
- snítka čerstvé bylinky na ozdobu (libeček nebo petrželka apod.)
- Čas přípravy
15 minut - Porce pro
pro 2 - Obtížnost
Velmi snadné
Postup
Velmi jemně nakrájenou cibulku okořeníme, osolíme a osmahneme dozlatova. Přidáme PÂTIFU a vodu. Pečlivě rozmícháme a vše na pánvi zahřejeme. Dochutíme muškátovým oříškem, případně ještě osolíme a opepříme. Nalijeme do misky, ozdobíme smetanou i nasekanými bylinkami a podáváme.
Diskuze